Wat doet de FSGN ?

De naam zegt het al “FULL SERVICE GROUP NEDERLAND”. Het bieden van een volledig pakket aan services dat is waar we als netwerkgroep voor staan. Een zelfstandige ondernemer wil zich maar met één ding bezig houden: zijn specifieke vak en de bijbehorende dienstverlening. Hij wil zich focussen op kennis en kunde op zijn vakgebied en wil zich geen zorgen hoeven te maken over allerlei bijkomende rand-verschijnselen. Alle tijd en energie besteden aan de eigen business en klanten.

FSGN helpt hierbij. Wij zijn een groep ondernemers die met elkaar en voor elkaar een totaalpakket aan diensten kunnen bieden uitgaande van het specifieke vakgebied van een van de aangesloten ondernemers en aangevuld met de expertise binnen de groep op een groot aantal andere disciplines. De afspraken zijn helder: iedere ondernemer dient te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, dient een hoog serviceniveau te hebben en een zeer flexibele klantgerichte instelling. Uitgangspunt zowel binnen de FSGN als naar buiten toe: ‘afspraak is afspraak!’.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van de FSGN. De aangesloten bedrijven zijn experts op hun vakgebied maar zijn daarnaast als groep van alle markten thuis. Benodigde additionele kennis en ervaring is binnen de groep snel en eenvoudig beschikbaar. De FSGN is ervan overtuigd dat er voordeel zit in het inschakelen van één of meer van de aangesloten ondernemers. Alle bedrijven die zijn aangesloten bij de FSGN en onderschrijven ons uitgangspunt.

Binnen de FSGN wordt ook aandacht besteedt aan de startende ondernemer. Ook de aangesloten FSGN-bedrijven zijn ooit gestart en hebben zich ontwikkeld tot zelfstandige ondernemers met passie die weten tegen welke problemen je aanloopt bij het opstarten van een bedrijf. Ze weten hoe je een bedrijf goed in de markt moet zetten of hoe je een bedrijf kunt starten dat het net even anders en beter doet dan de bestaande concurrenten. Voor starters en voor ervaren zelfstandige ondernemers biedt FSGN de mogelijkheid om met andere ondernemers te “sparren” en geholpen te worden om de juiste beslissingen te nemen. De ondernemers van de FSGN zijn binnen hun vakgebied altijd de juiste partner.

De FSGN streeft continu naar een brede maar optimale mix van bedrijven zodat we nog beter aan  wensen en eisen van klanten en ondernemers kunnen voldoen. Zijn er vragen over onze dienstverlening, laat het ons dan weten. Ons netwerk is breder dan de aangegeven diensten.